8. DAN - Prva nedelja

Danes sva obe vstali istočasno in to približno ob enih. Ker nisva imeli vsega potrebnega za "zajtrk" sva skočili do slaščičarne oz. pekarne, od našega stanovanja oddaljene le 2 minuti. Nato sva pozajtrkovali, se umili in se odpravili za ven. Ker sva pojedli kar obilen zajtrk sva potem odšli tudi na en dolg sprehod. Hodili sva okoli 2 uri in pol in ker je postajalo vroče in nisva imela s seboj nič za pit sva se obrnili in odšli nazaj domov. Po prihodu domov sva obe odšli počivat saj naju je sonce in vročina zraven sprehoda utrudila. Skuhali si takrat še nisva nič saj sva bili še siti od zajtrka. 
Odšli sva do trgovine po nabavo za kosilo. S prodajalcem sva skušali komunicirati v angleščini, saj naju je zanimalo njegovo znanje angleščine. Ugotovili sva, da ne ve popolnoma nič, nadaljevali sva v španščini. Prodajalec je bil prijazen, zmotilu naju je le to, da skoraj nikjer ne dobiva računa. Prosila sva ga za račun, presenečeno nama je odgovoril, da ga nima. Vprašali sva ga, zakaj ne izdajajo računov, razložili sva, da ga potrebujeva, da veva koliko sva zapravili in kje. Ročno nama je napisal koliko sva skupaj porabili za nakup, ne pa koliko je vsaka stvar posebaj stala. Brez kompliciranj sva zapustili trgovino.
Prišli sva domov, si naredili pico, pojedli in se začeli opravljati za ven. Po odpisanem blogu, greva na pijačo ali dve in potem spat, saj jutri delava.

Lepo urejena pot za pešče, kolesarje, ljudi ki rolajo...

Nogometni stadion (tisti malo manj slaven).

Park, kjer se lahko sprostiš, se malo ohladiš, posončiš...

Ob počitku, še branje knjige.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

14. Najbolj izkoriščen dan do zdaj

2. DAN - Prvi delovni dan

1. DAN - Postojna -> Verona -> Madrid