6. DAN - 5. (ne) delovni dan

Vstali sva, se nekoliko formalno oblekli in odšli na metro, kakor vsako jutro. Ko sva prispeli na delo, nama je mentor povedal, da gremo že takoj na sejem nepremičnin. Peljal nas je Andres, sodelavec, potrebovali smo približno 15 minut. Ko smo prispeli, smo lahko v miru spili kavo ter pozajtrkovali, saj se je sejem začel šele ob 11.00. Potem smo si ogledali raznorazne stojnice podjetij, ki se ukvarjajo z npremičninami, kako najeti hišo, stanovanje; ugotovili smo, da so v Madridu zares visoke cene najema,... Dobili smo veliko različnih daril, večina od njih so bile samo revije, oglasi o podjetjih. Kristina je tudi probala ''hamon'' oz. špansko meso, prašičjo nogo (pršut).
Direktor nam je povedal, naj bomo pozorni, kako oglašujejo.
S sejmom smo končali ob 12.30. Z Andresom in mentorjem Cesarjem smo odšli natočiti gorivo in umiti avto. Približno ob 14.00 smo prišli v podjetje in direktor nama je povedal, da lahko končava z delom oz. da lahko odideva domov. Razložil nama je, da bova lahko ob petkih hodile domov že ob 14.00.
Povedal nama je, kam greva lahko na kosilo, kje je dobra picerija oz. restavracija, povedal nama je tudi, kje imava najcenejšo trgovino.
Sklenila sva, da je najbolje, da greva v trgovino, si nabavive raznorazne stvari, ter si kupiva, kar si imava namen skuhati. Na koncu sva si skuhali torteline s paradižnikovo omako in si odpočili. Kasneje sva si pripravili pico, Kristina z mesom, jaz navadno margerito, s 4 siri.
Odločili sva se, da bova pogledali še en film ter odšli spat.


Prostor kjer potekajo vsi sejmi (nepremičnin, turizma ipd.).


Kako vse izgleda od znotraj.


Maketa stanovanjske hiše.


Med čakanjem Andresa naredili še en selfie.


V avto pralnici imaš na izbiro oprati avto s šterimi
različnimi barvami pene in to le za 2€.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

14. Najbolj izkoriščen dan do zdaj

2. DAN - Prvi delovni dan

1. DAN - Postojna -> Verona -> Madrid