4. DAN - Tretji delovni dan

Zjutraj sva zopet vstali približno ob pol osmih, se odpravili, nekaj malega pojedli in se ob 8.45 napotili v službo. Danes sva proti službi morale kar same, brez spremstva profesorice, da se privadimo zjutraj vstajati, najti pot do metroja in prehoditi teh par metrov do pisarne.
V službi sva spet počele isto kot ponavadi, jaz sem iskala podjetja, ki se bodo predstavljali na sejmih nepremičnin, njihove kontakte, naslove, proračun, ki ga porabijo za stojnico kjer se podjetje predstavi. Nikolina je spet iskala medije, kdo oglašuje na televiziji, radiu, internetu ipd. Obe sva svoje delo danes že zaključila in ker nekaj stvari nisva imeli napisanih, nama je najin mentor, Cesar rekel, da naj kontaktirava podjetja za informacije, ki nama še mankajo. Nato sva vsaka posebej napisali osnutek emaila, ki bi ga poslali podjetjem. Najin mentor je te osnutke pregledal, jih nekoliko popravil in jih poslal nazaj. Potem je prišel direktor, z mentorjem pregledal to kar sva že naredili do zdaj in nama dal nove naloge. Razložil nama je tudi, da imamo na razpolago tri tedne časa da te naloge končave, saj morajo biti naloge zelo natančno storjene in si je treba zanje vzeti čas. Malico sva imele ob 14.00 do 14.30, končali pa sva ob 17.00.
Ko sva prišli domov sva nekaj pojedli, se stuširali in si nekoliko odpočili. Kajti ob 20.00 nas je že čakal ogled plesa flamenca v gledališču. Predstava je trajala eno uro in pol. Ob koncu smo vse tri imele kurjo polt saj je plesalka Eva Yerbabuena plesala zelo odlično in je bilo vse skupaj, glasba, ples, vzdušje, dih jemajoče. Po tem smo si ogledale še ulice trga Puerta de Sol tam pojedle značilni španski prigrizek ob pijači - pincho.
Domov smo prišli ob 23.30 napisali blog, Nikolina je pojedla še pašto in se nato obe odpravili spat.


Karte za gledališko plesno predstavo.


Konec, pri katerem smo bili vsi zelo utrujeni zaradi ploskanja.


Pinchos - eden s sirom in marmelado, drugi z ribo.



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

14. Najbolj izkoriščen dan do zdaj

2. DAN - Prvi delovni dan

1. DAN - Postojna -> Verona -> Madrid