3. DAN - Drugi delovni dan

29. maj 2018

To jutro smo vsi vstali približno ob 8.00, eni malo prej, eni malo kasneje. Tokrat smo pozajtrkovali doma in se kasneje odpravili proti službi. S Kristino sva nadaljevali delo od včeraj.
Kosilo sva imeli ob 14.00, ker nisva imeli nič hrane s seboj, sva se odpravili v bližnjo trgovino. Mentor nama je razložil, da je za kosilo običajno dovolj 30 minut. Če si pa želiva, si lahko vzameva več časa, vendar tudi končava kasneje.
Odšli sva v trgovino, oddaljeno približno 5 minut. Kupili sva kruh, sir, ter salamo in se napotili proti pisarni, kjer sva tudi pojedli.
Podjetje se ukvarja z nepremičninami, zato so najini sodelavci veliko na poti, ker razkazujejo različna stanovanja drugim ljudem. Danes smo zato zadnji dve uri dela ostali sami v pisarni in nadaljevali z delom.
Približno ob 18.00 smo se skupaj s profesorico ustavili v trgovini, kjer smo kupili še potrebne stvari za stanovanje. Prišli smo domov in si naredili testenine s sirovo omako in solato. Ker se za sladko vedno najde prostor, sva odšli v trgovino, ki je takoj zraven bloka, kjer sva kupili še sladoled.
Zdaj naju čaka še ogled filma, počitek in spanje.


Najino delovno mesto.


Pozno kosilo.


"El postre" oz. sladica.



Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

14. Najbolj izkoriščen dan do zdaj

1. DAN - Postojna -> Verona -> Madrid

2. DAN - Prvi delovni dan